info@demarketingorganisatievandetoekomst.nl
(0624) 24 53 85

Aanvragen workshops/events

Naar aanleiding van het boek zijn meerdere workshops en lezing te geven. Denk aan de volgende vormen:

Keynote presentatie

Tijdens een keynote van 20 tot 45 minuten kan Rob ingaan op de inhoud van het boek en de toekomst van marketing als vak en de marketingfunctie binnen organisaties. Afhankelijk van het programma van het event kan de keynote meer gericht worden op trends en ontwikkelingen in de marktomgeving, of juist op de samenhang tussen marketing en andere functionele gebieden binnen organisaties.

Paneldiscussie

Het onderwerp leent zich uitstekend voor een paneldiscussie met meerdere commercieel professionals, die gemodereerd kan worden door Rob of waar hij onderdeel van uit kan maken. De discussie hoe marketing in het dna te verankeren en zo te zorgen voor een wendbare, klant- en marktgerichte organisatie wordt gevoed met discussietopics die Rob heeft voorbereid. Uiteraard kunnen deelnemers aan uw bijeenkomst meestemmen via een live-voting app of door een ouderwetse ‘over-de-streep’ oefening.

Workshop met commercieel professionals

Wie niet wil praten, maar vooral effectief aan de slag wil kiest voor een workshop, waarbij verschillende mogelijkheden zijn qua werkdoelen en werkvormen. Natuurlijk biedt het boek houvast, zowel op het niveau van trend-verkenning als voor het snel en slagvaardig analyseren van verbeterkansen op de 10 marketing activiteitengebieden. Maar ook het verkennen van de best passende archetypen zou een mooie workshop opleveren.

Vraag een eventbijdrage aan

Wil je graag gebruik maken van één van deze formats of op een andere manier Rob bij een event betrekken, stuur dan een e-mail naar INFO@DEMARKETINGORGANISATIEVANDETOEKOMST.NL

Back to Main Page